Kanagawa Institute of Technology Library

食品保蔵・加工学

海老原清, 関川三男, 大槻耕三編. -- 改題改訂版. -- 講談社, 2008. -- (栄養科学シリーズNEXT . 食べ物と健康). <BB01003747>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Library 2階書架 588||S 111828901 0items
No. 0001
Volumes
Library Library
Location 2階書架
Call No 588||S
Material ID 111828901
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食品保蔵・加工学 / 海老原清, 関川三男, 大槻耕三編
ショクヒン ホゾウ カコウガク
edition area 改題改訂版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 講談社 , 2008.4
physical description area xi, 161p : 挿図 ; 26cm
Volume Information
ISBN 9784061553446
parent bibliography link 栄養科学シリーズNEXT||エイヨウ カガク シリーズ NEXT <BB01001783> . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ//aa
variant titles 原タイトル:食品加工学
ショクヒン カコウガク
variant titles 異なりアクセスタイトル:食品保蔵加工学
ショクヒン ホゾウ カコウガク
note 編集: 講談社サイエンテイフィク
note 参考書: p155
note 「食品加工学」(1999年刊)の改題改訂
NCID BA85656117
text language code Japanese
author link 海老原, 清||エビハラ, キヨシ <AU00012415>
author link 関川, 三男
セキカワ, ミツオ <>
author link 大槻, 耕三||オオツキ, コウゾウ <AU00013099>
classification Food technology NDC8:588
classification Food technology NDC9:588
subject headings 食品加工||ショクヒンカコウ
subject headings 食品保存法||ショクヒンホゾンホウ