Kanagawa Institute of Technology Library

味噌・醤油入門

海老根英雄,廣瀬義成共著. -- 増補改訂3版. -- 日本食糧新聞社, 1994. -- (食品知識ミニブックスシリ-ズ). <BB00083172>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Library 2階書架 588.6||E 111052882 0items
No. 0001
Volumes
Library Library
Location 2階書架
Call No 588.6||E
Material ID 111052882
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 味噌・醤油入門 / 海老根英雄,廣瀬義成共著
ミソ ショウユ ニュウモン
edition area 増補改訂3版
publication,distribution,etc.,area 東京 : 日本食糧新聞社 , 1994.12
physical description area 279p ; 18cm
parent bibliography link 食品知識ミニブックスシリ-ズ||ショクヒン チシキ ミニ ブックス シリーズ <BN03800064>//a
note 発売:日本セルフサ-ビス協会
NCID BN12607655
text language code Japanese
author link 海老根, 英雄(1921-)
エビネ, ヒデオ <NC:DA03581770>
author link 廣瀬, 義成(1926-)
ヒロセ, ヨシナリ
classification Food technology NDC8:588.6
classification Science and technology NDLC:PC51
subject headings 味噌||ミソ
subject headings 醤油||ショウユ