神奈川工科大学附属図書館

Food microbiological analysis : new technologies

edited by Mary Lou Tortorello, Steven M. Gendel ; : hard. -- Marcel Dekker, 1997. -- (IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists ; 12). <BB00113062>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 2階書架 588||F 120214499 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 2階書架
請求記号 588||F
資料ID 120214499
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Food microbiological analysis : new technologies / edited by Mary Lou Tortorello, Steven M. Gendel
出版・頒布事項 New York : Marcel Dekker , c1997
形態事項 xiii, 360 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0824700872
巻号情報
巻次等 : hard
書誌構造リンク IFT basic symposium series / edited by Institute of Food Technologists <BA00666633> 12//a
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA3200219X
本文言語コード 英語
著者標目リンク Tortorello, Mary Lou, 1951- <NC:DA10847903>
著者標目リンク Gendel, Steven M. <NC:DA04320943>
分類標目 LCC:QR115
分類標目 DC21:664/.001/579
件名標目等 Food -- Microbiology
件名標目等 Food -- Analysis
件名標目等 Microorganisms -- Identification