神奈川工科大学附属図書館

Common fragrance and flavor materials : preparation, properties, and uses

Kurt Bauer, Dorothea Garbe, Horst Surburg. -- 3rd completely rev. ed. -- Wiley-VCH, 1997. <BB00114395>
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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 図書館 2階書架 576.6||B 120228564 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 図書館
配置場所 2階書架
請求記号 576.6||B
資料ID 120228564
状態
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Common fragrance and flavor materials : preparation, properties, and uses / Kurt Bauer, Dorothea Garbe, Horst Surburg
版事項 3rd completely rev. ed
出版・頒布事項 Weinheim ; New York : Wiley-VCH , 1997
形態事項 xii, 278 p. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 3527288503
注記 Includes bibliographical references and indexes
学情ID BA33679357
本文言語コード 英語
著者標目リンク Bauer, Kurt <NC:DA04767322>
著者標目リンク Garbe, Dorothea <NC:DA04767333>
著者標目リンク Surburg, Horst <NC:DA04767366>
分類標目 LCC:TP418
分類標目 DC21:664/.52
件名標目等 Flavoring essences
件名標目等 Essences and essential oils
件名標目等 Odors