Sagami Woman's University Library

食品学総論

辻英明, 海老原清編. -- 講談社, 2001. -- (栄養科学シリーズNEXT). <BB01000475>
Tag:
No tag is registered
URL:

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 library 閉架 集密 498.5||E 14669770 0items
No. 0001
Volumes
Library library
Location 閉架 集密
Call No 498.5||E
Material ID 14669770
Status
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食品学総論 / 辻英明, 海老原清編
ショクヒンガク ソウロン
publication,distribution,etc.,area 東京 : 講談社 , 2001.1
physical description area viii, 150p ; 26cm
Volume Information
ISBN 4061553070
parent bibliography link 栄養科学シリーズNEXT||エイヨウ カガク シリーズ NEXT <BB10006590>//a
note 五訂日本食品標準成分表準拠
note 参考書: p144
NCID BA5024418X
text language code Japanese
author link 辻, 英明
ツジ, ヒデアキ <>
author link 海老原, 清||エビハラ, キヨシ <AU01000247>
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC8:498.51
classification Hygienics. Public health. Preventive medicine NDC9:498.51
subject headings 食品||ショクヒン